There was an error in this gadget

Saturday, December 31, 2011

Welcome 2012..?

Lagi bpa jam lagi kan dah taun lain tapi bagi ak still sama. Aku tetap Liana bt Zamri. Tetap student Bachelor of Business Administration. Tetap akan ulang alik Kedah-Melaka. Tetap jugak forever alone..*huh?* Tetap jugak menanggung hutang PTPTN. Tetap jugak mengguna Google translate bila nak eja sesuatu perkataan xkira english atau bahasa. Tetap juga berkawan dengan kawan yang sama. Semuanya yang sama lah xda pon perubahan kecuali  umur. Aku dah tua ekk..owwhh ok. Dah xboleh nak main-main lg ka.? Gurau-gurau boleh x.? Hmm.. nak gaduh-gaduh bila group assgmnt xkejasama xleh dah ekk.? Nak lompat tinggi-tinggi boleh x.? Xleh ka.. ala xbest langsung. Xsporting klu tua..klu buat juga jadi ap huh.? tapikan...Kalau bgi peluang kan..kan.. ak nak tukar kos ak boleh.? Ak bosan nak blaja kos ni wlpon dah setaun. Lagikan ak nak study dekat-dekat ja ngan umah ak. Pastu lagikan err..ap huh dahla mls nak taip sbb kalau... kalau betol xpa gak ~kalau lagi oklahh  bye.

p/s:  2.2.2012 amboi cantiknya no xpon 12.12.2012 lawa jugak n lagi 20.12.2012 segak abeslahh

ombak rindu~~~ uwww...

Tengok cita ni kan berombak-ombak jantung aku. Aku rasa best kot film melayu yang agak best taun 2011.Entahla kurang pasti tapi best gak msa trailer kuar dulu xsuka la Maya jadi heroin mcm agak kurang sesuai tapi bila dah tengok bagi ak PERFECT.! aku ad dengar gak kwn-kwn ak ckp xsesuai la apa la kan tapi bila tengok sendiri hurmm okelahh ak suka.

Serius suka plak tengok cita ni. Suka kot. Layan la cita dia sedih alamak touching la sgt.Ehh Bront Palarae pon hot jugak mcm Aaron Aziz sumpah xbohong.. :)

Friday, December 23, 2011

lirik lagu L.O.V.E - Syeera Sanders

Tanya sama bulan
Apakah sebenarnya erti cinta?
Tanya sama bintang
Adakah ku ditakdirkan ntuk dicinta?

Siapa? Di Mana? dan Bila?
Terujanya ku teruja

Dan hatiku berkata

Tututu
Hey tak sabar ku ntuk bertemu dgn dirinya
Tututu
Tak sabar aku nak merasai indahnya bercinta
ohh di mana..ohh di mana dia?

kenapa perempuan suka menanggisss.?

KENAPA PEREMPUAN SUKA NAGES.?
BEGADUH ----> NAGES
TAK PUAS HATI----> NAGES
DAPAT MARKAH SIKIT----> NAGES
PAKWE TERTINGGI SUARA----> NAGES
TGOK CITA CINTA----> NAGES
LAYAN LAGU JIWANG---> NAGES
KENA TEGUR SIKIT----> NAGES
TERINGAT KEKASIH LAMA---> NAGES
PUTUS CINTA----> GELAK SEKUAT-KUATNYA PASTU NAGES
KALU BOLEH SEMUT GIGIT PON NAK NAGEEEEES JUGAK *lebihla bg penampaq baru tau*
KADANG-KADANG MOOD NI BERUBAH-RUBAH.. NAGES TANPA SEBAB DOK XDOK NAGES.ISH PELIK SUNGGUH

NI JAWAPAN DPT DRI FB: Jawapan dari Ustaz Azhar Idrus : "PERKARA BIASA. HATI PEREMPUAN MEMANG HALUS, HANYA LELAKI SEJATI YANG MAMPU MENJADI PENAWAR. 

OKE JAWAPAN DPT DRI 1 WEB:
Kerana wanita itu unik.
AKU ciptakan ia sebagai makhluk istimewa,
KU kuatkan bahunya untuk menjaga anak-anaknya,
KU lembutkan hatinya untuk memberi rasa aman,
KU kuatkan rahimnya untuk menyimpan benih manusia,
KU teguhkan peribadinya untuk terus berjuang saat yang lain menyerah,
KU beri dia naluri utk mencintai anak-anak dalam keadaan apapun,
KU kuatkan batinnya untuk tetap menyayangi walau dikhianati oleh teman,walau disakiti oleh orang-orang yang ia sayangi

Wanita makhluk kuat, tapi jika satu saat dia menangis itu kerana KU beri dia air mata utk membasuh luka batin dan memberi kekuatan baru.

TENGOK PEREMPUAN NI MEMANG HATI DIA LEMBUT SEBAB TUHH SUKA JA NAK TOUCHING..WLPON KASAR, DEGIL, KERAS KEPALA, HATI BATU. .PEREMPUAN NI KLU DIA DAH TEGURIS HATI MEMANG NAGES LA UBAT DIA. . .DAH LA BYE~~~