There was an error in this gadget

Saturday, December 31, 2011

Welcome 2012..?

Lagi bpa jam lagi kan dah taun lain tapi bagi ak still sama. Aku tetap Liana bt Zamri. Tetap student Bachelor of Business Administration. Tetap akan ulang alik Kedah-Melaka. Tetap jugak forever alone..*huh?* Tetap jugak menanggung hutang PTPTN. Tetap jugak mengguna Google translate bila nak eja sesuatu perkataan xkira english atau bahasa. Tetap juga berkawan dengan kawan yang sama. Semuanya yang sama lah xda pon perubahan kecuali  umur. Aku dah tua ekk..owwhh ok. Dah xboleh nak main-main lg ka.? Gurau-gurau boleh x.? Hmm.. nak gaduh-gaduh bila group assgmnt xkejasama xleh dah ekk.? Nak lompat tinggi-tinggi boleh x.? Xleh ka.. ala xbest langsung. Xsporting klu tua..klu buat juga jadi ap huh.? tapikan...Kalau bgi peluang kan..kan.. ak nak tukar kos ak boleh.? Ak bosan nak blaja kos ni wlpon dah setaun. Lagikan ak nak study dekat-dekat ja ngan umah ak. Pastu lagikan err..ap huh dahla mls nak taip sbb kalau... kalau betol xpa gak ~kalau lagi oklahh  bye.

p/s:  2.2.2012 amboi cantiknya no xpon 12.12.2012 lawa jugak n lagi 20.12.2012 segak abeslahh

2 comments:

  1. HAPPYYY NEW YEAR KAK LIANA :)

    --- HELLO ,
    ◕▄███▄◕──◕▄██▄◕──◕▄███◕─◕▄███▄◕ ◕▀──██◕─◕██──██◕───◕██◕─◕▀──██◕ ◕──██◕──◕██──██◕───◕██◕─◕──██◕ ◕─██◕───◕██──██◕───◕██◕─◕─██◕ ◕█████◕──◕▀██▀◕───◕▄██▄◕◕█████◕
    HAPPY NEW YEAR !!!

    ReplyDelete