There was an error in this gadget

Thursday, June 28, 2012

EURO 2012

Lupa lak nak cakap pasal bola. Serius ak xtau ap2 pon pasal bola maybe 50-50 kot. Tapi nak jugak tau kan pkmbgn euro ni dah suma org dok bcakap kan. Just low profile la bila org tnya sokong apa: aku just jawab: sori sy xtau bola so xtgok n xtau nak sokong apa: bukan sebab apa takot jadi bodoh sombong | ehh kasaq sngt pa | abes nak gelar apa hah..?? xtau hantam jalah. Tapikan kesian budak ni kena bahan gara-gara dia tesilap update nma pemain. Hurmm maybe dia tesasul xpon dia ingt c polan tuhh adalah c polan lain. Ntah xtau. Hanya dia sahaja yang tau kan. Kesian gak kat diani. .hurm apala nasib dia di sana ya |facebook| |fames dalam 1 malam|

p/s: aku sokong Germany. Agak-agak leh menang x.?? |sbnarnya sy kipas.susah.mati Michael Ballack time skolah dulu. Tp dia sudah tua sekarang | OKBAI. TIDO DULU. WASALAM.