There was an error in this gadget

Thursday, September 27, 2012

submarine

Hey..korang! Penah tengok muvi submarine x!? Cerita lama taun 2010 kot tp still leh layan. Hahaha.. saja ja gedik. Sukala tengok muvi ni. Dah bepuluh kali tengok tapi xbosan (bagi kita arhh org lain xtaula) Romantik n agak lawak kot ahaha xtaula. Kisah cinta Oliver Tate dengan Jordana Bevan. Muvi ni kita kena pikir sendiri apa cerita yg nak sampaikan macam tesurat n tesirat. Bestlah muvi camni la sy suka tengok. :) HAHAHAHA!

Ni part Jordana jumpa Oliver f2f. Time ni la 1st kiss dorang. Jordana agak noti. Wekkk..tapi dia agak cute suka tegok muka dia. 

Dialog yg agak best kot time last dorang jumpa kat tepi pantai. Time tu dorang dh break-up. Oliver ingt Jordana dh ada bf baru lps dia tinggal Jordana. Padahal xpon. Sedih gila Oliver..hah tula kan laki ni suka sangat nak mainkan perasaan orang (tetiba). Masa dorang jumpa tu Oliver bgtw la kenapa dia diamkan diri dari Jordana. Agak sikit kelaka kot cara Oliver cakap. SKEMA! Ni dialog last sekali sebelum muvi ni the end suwit kan HAHAHAH!~~
Oliver: Ask me how deep the ocean is.  
Jordana: Shut up.  
Oliver: Come on, just ask me.  
Jordana: Why? 
 Oliver: ‘Cause I know the answer.  
Jordana: Oh! Do you?  
Oliver: Yes, I do.  
Jordana: How deep is the ocean?  
Oliver: I’m not gonna say.  
Jordana: I’m brokenhearted.  
Oliver: The ocean is six miles deep.  
Jordana: Good.

No comments:

Post a Comment