There was an error in this gadget

Wednesday, September 26, 2012

Awan


Nak tau x!? Selain menulis untuk hilang bosan @ sedih, sy suka tenung objek untuk tempoh yang lama. Macam dinding atau siling rumah. Pantang bila baring ats katil selalu tenung siling. Agaknya kalau dia boleh cakap dah lama dia maki hamun kan. (selalu kat rumah la kt hostel katil double decker pandang tilam jalah). Kadang2 suka tenung langit. Mesti jiwa rasa kosong ja. Cantik ciptaan Allah swt ni. Tepikir-pikir apa ad kat langit tu. Kadang-kadang imiginasi tuh mengarut-ngarut. Dewa dewi alien dan kerajaan langit. Suka tengok bentuk-bentuk awan. Bahagianya! yang tu ja nak cakap.

Ni pandangan awan dr sudut selatan rumah kami. (selatan!? bantai ja) Rumah kami kat tingkat 4 kalu buka ja slinding door kat halltu menghadap sungai melaka. Memang cantik kot..paling best berangin ja boleh gak tengok biawak berenang tiap-tiap hari.
Nak tau x ni pic ap!? Nila KT xpon dlm english eroplan. Airasia!? xtaula tapi macam kaler merah. Pakai fon cikai ja camera 2 mp. (cikai pon nila harta plg syg) xclear sgt lps zoom bekali2 blur la jadinya. Masani KT ni kan rasa mcm dekat sgt mcm nak langgar bagunan tapi xpon. Kat sini dkt ngan Airport Batu Berendam. Maybe nak landing sana kot. Ehh xtaula.

Suka tengok pic ni. Nampk x ad bulatan kt pic tuh. Agak-agak apa ya!? Bulan atau planet. Hahaha xtaula kita pon. Otak miung skit. Skolah dulu cikgu sains ajar xmasuk kpala macam ad perisai plak kpala. So smpai skang xtau planet ap pling dekat ngan bumi.Nak kena search Unkel Google la ni.. :D

No comments:

Post a Comment